Cégfilozófia

Két évtizede alapított cégünket három érték vezérli, melyben másokhoz képest jelentős versenyelőnnyel rendelkezünk, és melyek fő beszállítási területünkön, az autóiparban kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek a megbízható minőség, a pontos szállítási határidők és a költséghatékony árak. E három célunk és jellemzőnk alapján megrendelőinknél A kategóriás beszállítók vagyunk.
A Locomo Kft. alapítása óta tökéletesen megfelel a megrendelői által támasztott igen magas követelményeknek. 1995 óta megrendeléseink túlnyomó többsége az autóiparhoz, illetve nagy darabszámú gyártásokhoz kötődik, azóta folyamatosan a vevőink által előírt PPM-nek megfelelően szállítunk. Ez az, ami megkülönböztet minket másoktól – cégünk hosszú ideje tartani tudja magas színvonalú gyártását és szolgáltatásait.
Vevőink igényeinek maximális kielégítése érdekében folyamatosan figyelemmel követjük a nemzetközi trendeket. Azokat igyekszünk a lehető legjobban átültetni a magyar cégkultúrának és megrendelőink profiljának megfelelően alakítva. Partnereinkkel rugalmas együttműködésre törekszünk, melynek alapja cégünk gyors reagáló képessége.